OFERTE SPECIALE

Rezervari Online

FII INFORMAT!

Aflaţi noutăţile legate de ofertele şi promoţiile pensiunii Selina. Fiţi primul care profită de promoţiile noastre.

 Pensiunea Selina este rezervata in totalitate pana la data de 1 Octombrie! Va multumim pentru intelegere
 
          CONTACT 
  
                     
      

WebDesign Oradea

 Pensiunea Selina va ofera oportunitatea unei afaceri de succes si va provoaca sa fiti gazda potrivita pentru aceasta locatie deosebita, oferind spre achizitie sau inchiriere un complex format din Pensiune, Restaurant (sala de evenimente), Piscina, jumatate de hectar de teren si nu in ultimul rand o traditie a afacerii de mai bine de 12 ani.

Fie ca doriti sa achizitionati sau sa inchiriati veti beneficia de o jumatate de hectar de spatiu verde plin cu felurite flori, pomi fructiferi, arbusti si copaci decorativi inconjoara  Pensiunea Selina, un ”COLTISOR de RAI”, situat in inima statiunii balneoclimaterice Baile 1 Mai din jud. Bihor, una  dintre cele mai cunoscute zone termale din România. 

 

Curtea spatioasa a pensiunii ofera posibilitatea organizarii oricarui tip de eveniment in aer liber concerte live, vizionare de filme, diverse activitati pentru team buildinguri etc precum si amplasarea unui cort de evenimente , casute de lemn etc.

 

Filigoria nou construita, gratarul in aer liber, locul pentru foc de tabara si spatiul de joaca pentru copii, (balansoar, topogan, lada de nisip cu bancute) recent amenajate, sauna si piscina spațioasă – o piscina de 50 de metri pătrați, care îmbie cu apă termală, lasa loc momentelor care mai bine se traiesc decat se povestesc.

 

            Pensiunea Selina are o suprafata desfasurata  de 782 mp, cu regim de inaltime D+P+2E si a fost complet renovata in perioada 2016-2017. Compusa  din 11 camere dispuse pe 3 nivele, (max. 32 de locuri) impartite in 5 camere duble, 3 camere triple si  3 apartamente, precum si  incaperi administrative, spatii tehnice si spatii recreative  amplasate la demisol.  Camerele sunt spatioase,  dotate cu aer conditionat, internet WI FI, TV color conectat la cablu, telefon, minibar, baie cu cadita sau dus.

 

Pensiunea este racordata la toate utilitatile (apa, canal, electricitate, internet, cablu tv), incalzirea fiind asigurata de centrala pe peleti proprie cu sistem de incalzire apa prin panouri termice ceea ce genereaza un consum redus de energie pentru încălzire şi producerea apei calde menajere.

 

Parcarea e suficient de incapatoare pentru 20 locuri, inclusiv autobuz sau autocar.

 

             Restaurantul are o suprafata totala de 383 mp si o terasa rustica alaturata de aproximativ 100 mp, dispunand astfel de circa 100 de locuri in restaurant si 100 de locuri pe terasa. Cu un design proaspat in stil minimalist si atragator, restaurantul  ofera posibilitatea de a gazdui conferinte, seminarii, sedinte si intalniri de afaceri precum si alte evenimente (nunti, botezuri, etc) fiind dotat cu aer conditionat, video-proiector si ecran retractabil. Fiind amenajat intr-o cladire separata, ofera  avantajul de a nu disturba linistea persoanelor cazate in pensiune, in cazul organizarii de evenimente, iar amplasarea sa  la strada principala confera o buna vizibilitate precum si un acces facil la 

 

Pe langa activitatea de turism si alimentatie publica locatia noastra este un loc ideal si pentru alte activitati precum Camin rezidential  pentru persoane varstnice , centru de recuperare si tratament, clinica medicala , etc,

 

Locatia este dotata cu sistem de supraveghere video.

 

Pensiunea Selina se afla in circuitul turistic din 2004, de-a lungul timpului reusind sa adune un portofoliu semnificativ de clienti.

 

Toate acestea si nu numai  fac din Pensiunea Selina o afacere la cheie, clasificata de Ministerul Turismului la 4 margarete .

 

Pretul de vanzare a imobilelor (fara bunurile aferente) este de  880.000 euro + TVA in cazul platii integrale la data semnarii contractului.

 

Pret de inchiriere a imobilelor (fara bunurile aferente) este de  3.800 euro/luna + TVA

 

*Bunurile pot fi date spre folosinta gratuita in functie de activitatea desfasurata de chirias.

 

  Pentru a va convige ca merita va asteptam sa ne vizitati!